Permanente borstvergroting

Natuurlijk en verantwoord

 • Snel en blijvend resultaat!
 • Accentueert de vrouwelijkheid
 • Vergroten tot wel 2 cupmaten
 • Veilig en gemakkelijk te gebruiken
Permanente borstvergroting met Vacubreast
Afbeelding van de Vacubreast het middel om je borsten te vergroten
Resultaat van het gebruik van Vacubreast voor borstvergroting Resultaat van het gebruik van Vacubreast voor borstvergroting

Vacubreast verbetert de kwaliteit van uw borstweefsel

Het Vacubreast systeem biedt een niet – chirurgische methode aan om uw borsten te vergroten. Het Vacubreast systeem verbetert de grootte en de sterkte van uw borstweefsel aanzienlijk. Het systeem creëert een vacuüm situatie waarbij de bloedstroom naar het borstweefsel wordt gestimuleerd wat weer resulteert in een stevigere en grotere boezem. Het resultaat blijft behouden door de ondersteunende werking van de Vacubreast tabletten.

Nabootsing van de natuurlijke borstgroei

Tijdens de zwangerschap wordt de groei van de borsten beïnvloed door het vrouwelijk hormoon oestrogeen. De ingrediënten in de Vacubreast tabletten bevatten bestanddelen die qua structuur erg lijken op dit hormoon oestrogeen. Deze bestanddelen bootsen bij regelmatige inname van de tabletten (ingrediënten) het effect van dit hormoon oestrogeen na. Het resultaat hiervan zal zijn dat uw borsten groter en steviger zullen worden. Daarnaast stimuleren de natuurlijke kruiden en mineralen in Vacubreast ook de bloedtoevoer naar de melkklieren wat ervoor zorgt dat de borsten weer vol en stevig worden.

Vacubreast verbetert de kwaliteit van uw borstweefsel Nabootsing van de natuurlijke borstgroei

Gebruiksaanwijzing voor een snel en langdurig resultaat

Voor een optimaal resultaat en blijvend effect adviseren wij je om dagelijks 2 tabletten in te nemen met voldoende water. Gebruik de handpomp ook 2 maal daags gedurende ongeveer 10-15 minuten per keer. Gebruik de handpomp tegelijkertijd met de tabletten en doe dit bij voorkeur 's ochtends en 's avonds.

Wij geven u het advies tenminste een maand lang het Vacubreast systeem dagelijks te gebruiken voor een goed eindresultaat. U kunt de tabletten en de pomp altijd langer blijven gebruiken ter ondersteuning.

Natuurlijke ingrediënten stimuleren een natuurlijke borstvergroting!

Natuurlijk ingrediënt: Fenusterol
Fenusterol stimuleert natuurlijke borstvergroting. Fenusterol heeft een tweevoudige werking op de borsten. Fenusterol stimuleert de aanmaak van oestrogeen. Een hoge concentratie oestrogeen stimuleert natuurlijke borstvergroting. Ook heeft Fenusterol een werking op de melkklieren van de borsten. Het stimuleert de ontwikkeling van de melkklieren, wat ook natuurlijke borstvergroting tot gevolg heeft.

Natuurlijk ingrediënt: Soy Isoflavones
Soy isoflavones hebben een stimulerende werking en verstevigende werking op de borstklieren en het bindweefsel van de borsten.

Natuurlijk ingrediënt: Chaste Tree
Het natuurlijke ingrediënt Chaste Tree heeft een positieve werking op de afgifte van prolactine. Prolactine heeft een stimulerende werking op de ontwikkeling van en de bloedtoevoer naar de melkklieren van de borsten. Dit proces zorgt voor vollere, stevigere en grotere borsten.

Natuurlijk ingrediënt: Avena Sativa
Het natuurlijke ingrediënt Avena Sativa stimuleert een goede hormoonbalans. Een goede hormoonbalans met daarbij voldoende oestrogeen stimuleert een natuurlijke borstvergroting door groei van het borstweefsel.

Natuurlijke ingrediënten in Vacubreast tabletten
MCC, Dicalciumfosfaat, Fenusterol, Zinc Monomethionine, Soy Isoflavones, Chaste Tree, Avena Sativa, Talcum, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide

Handleiding Vacubreast pomp

Om een optimaal resultaat te bereiken is het van belang dat u de Vacubreast pomp op een juiste manier gebruikt. Het advies geldt om 2 keer per dag de pomp gedurende ongeveer 10-15 minuten te gebruiken. Lees onderstaande handleiding goed door voordat u de pomp gaat gebruiken. Volg de volgende instructies op:

 1. U heeft 3 cups ontvangen. Selecteer de cup die het beste om uw borst heen past.
 2. Verbind de cup met de handpomp door middel van de plastic slang.
 3. Breng rondom de borsten wat glijmiddel of crème op waterbasis aan.
 4. Druk de cup met wat kracht tegen de borst aan zodat een goede luchtdichte verzegeling ontstaat.
 5. Knijp vervolgens voorzichtig in de handpomp, u pompt om een vacuüm situatie te creëren. U voelt nu als het goed is uw borsten steeds strakker in de cup zitten*.
 6. Ga door met pompen totdat de borst de gewenste grootte heeft bereikt zonder dat u daarbij pijn heeft.
 7. Geef de borsten een aantal seconden de tijd om het bloed in de weefsels te laten komen.
 8. Druk vervolgens op de release knop zodat de borst weer zacht wordt.
 9. Herhaal deze handeling voor iedere borst gedurende 10-15 minuten per borst en bij voorkeur 2 keer per dag.
 10. Herhaal de oefeningen dagelijks totdat het gewenste eindresultaat bereikt is.

*Veiligheidswaarschuwing: de Vacubreast pomp is zo ontwikkeld dat deze volledig veilig is en geen schade aan kan richten. De trekker van de handpomp zal uit voorzorg breken wanneer er te excessief gepompt wordt. Pomp daarom voorzichtig en forceer de trekker niet.

Vacubreast aanbieding van de pomp inclusief drie cups